2005-08-08 18:17:11• hírek • Szatmar.ro

Még késik a terelőút

Akár hónapokig is elhúzódhatnak a terelőút munkálatai a fellebezések miatt.

A Szatmár Megyei Tanács által meghirdetett versenytárgyalásra jelentkező cégek közül a Kolozsvári székhelyű ARL fellebbezett a döntéssel kapcsolatban. Egyelőre még nem fogják elkezdeni az út építését, és lehet, hogy az évben nem is tudják majd befejezni, mivel több összetevő is akadályozza a munkálatok elkezdését.

A Szatmár Megyei Tanács által kiírt versenytárgyaláson vesztes Kolozsvári ARL (Antrepriza Reparatii si Lucrari) fellebbezett a Licitációs Bizottság döntésével kapcsolatban, amelyre a bizottság öt napon belül választ fog adni. Amennyiben a bizottság válasza nem lesz számukra kielégítő, abban az esetben lehetséges, hogy jogi úton próbálnak érvényt szerezni álláspontjuknak. Sajnos ebben az esetben a szerződéskötés időpontja további hatvan nappal tolódhat ki, azt követően még a szükséges engedélyek beszerzése is késlelteti az útépítés elkezdését.

Ezek problémák mind befolyással vannak a munkálatok kezdésének az időpontjára, mert míg nem tisztázódik minden, addig a Megyei Tanács nem írhatja alá a szerződést a nyertes céggel. A polgármesternek viszont egyértelmű a döntése, a kamionforgalom szeptember 1-től nem haladhat át az Avram Iancu útcán, mivel a munkálatokat akkora ütemezték be.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: